söndag, november 30, 2008

Kommentar om kommentarkommentarerna

Problemet (för mig) med att kommentera kommentarerna är att jag ägnar mer tid åt detta, än åt att skriva nya inlägg... Men den senaste veckan har jag faktiskt inte heller haft så mycket att skriva inlägg om, så jag skyller på det!

3 kommentarer:

Toffs sa...

Hehe, har faktiskt inte orkat titta på hela Stand By Me, men ska självklart lägga till Döda poeters sällskap... Men timmarna??? Nej, jag har aldrig varit förtjust i Virginia Woolf...

Anonym sa...

Hej Maria! Nu har jag läst dina inlägg. Verkar ju vara spännande där borta. Annorlunda upplägg med skolan, men verkar intressant. Nu ska du väl snart fara hem igen? Jag med... Ojoj. Hoppas att allt går bra i alla fall med språket, rumskamraten och allt.

Maria sa...

Toffs: "Timmarna" ar ju en helt fantastisk film! De tre namnda filmerna ar de som jag har med mig till Frankrike. Dessutom har jag med mig Sex and the City-avsnitten som har raddat manga annars trista kvallar har!

Karin: vad skoj att du har hittat till min blogg! Spannande skulle jag inte kalla det har... men definitivt annorlunda och intressant! Ja, nu aterstar 16 dygn i detta land! Det ska bli sa skont att komma hem till jul samt nara och kara!